Aan het laden ..

Spieropbouw met Radmilo Soda

Krachttraining met een ervaren trainer

Schrijf je nu in

Hard werkenmet team Radmilo

Zorgvuldig en begeleid spieren opbouwen

In het programma van Radmilo gaat hij je helpen om gespierder en sterker te worden. Drie keer per week train je samen met hem, waar en wanneer je wilt. ‘Pijn is fijn!’ is zijn lijfspreuk. Het wordt dus hard werken maar ook resultaat boeken! Voeding is heel belangrijk en daarom gaat Radmilo de lekkerste maaltijden bereiden om jou sneller je doel te laten bereiken. Je krijgt ook elke week een voedingsschema met recepten voor de hele week.

Schrijf je nu in

Spieropbouw metRadmilo Soda

Zorgvuldig en begeleid spieren opbouwen

Radmilo Soda:

Met zijn ervaring als personal trainer weet Radmilo Soda precies wat ervoor nodig is om resultaat te boeken: hard trainen en goede voeding!

Niek:

Niek is een échte fitnessfanaat maar ook hij heeft het soms zwaar bij Radmilo's trainingen. Hij laat je zien dat je de oefeningen op meerdere manieren kunt uitvoeren. Probeer zijn tempo te volgen!

Start nu met trainen

Van hard trainenkrijg je honger

Abs are made in the kitchen!

Niet letterlijk natuurlijk maar goede voeding is super belangrijk als je je doelen wilt halen! Ik help je lekkere gerechten te maken aangepast aan ons trainingsschema. Je krijgt ook elke week een voedingsplan met recepten voor de hele week!

Schrijf je nu in

Deze trainersStaan ook klaar voor jou

Bekijk alle programma's