MTV Fit on Fitchannel.com

MTV Fit

Work hard, play hard

begin vandaag Gratis proefles
Loading the player...

EEN FIT LICHAAM IN NO-TIME

TRAIN SAMEN KAY NAMBIAR EN FANNETIEK

Je kent het wel: uitspraken als "na dit weekend begin ik met gezonder eten", "deze week heb ik te weinig tijd om te trainen" en "ik wist niet wat ik moest koken dus ik heb snel iets besteld". Al die uitspraken zijn met de komst van MTV Fit verleden tijd!

Begin vandaag

DE LEKKERSTE ÉN GEZONDSTE RECEPTEN

ABS ARE (PARTLY) MADE IN THE KITCHEN

Voor het optimale resultaat leer je, naast het trainingsprogramma, ook de gezondste recepten te maken en check je kookvideo’s van Jasper Gottlieb. Naast het feit dat de hulp van Jasper ervoor zorgt dat je sneller resultaat behaalt, is het toch ook chill dat je even niet hoeft na te denken over wat je weer eens zal koken?!

Kies het abonnement dat bij je past

Of je nou wilt afvallen, fit worden, spieren opbouwen of gewoon lekker wilt ontspannen. Fitchannel heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Volledige toegang tot:

10 professionele trainers 1.600 verschillende workouts 1.200 recepten Trainen op verschillende niveau’s Afspelen op je telefoon, tablet of desktop Het meest succesvolle online fitnessprogramma

NEEM NU EEN GRATIS PROEFLES!

De beste tijd om te beginnen is vandaag. Neem een gratis proefles bij Kay Nambiar en Fannetiek en krijg de smaak te pakken met een receptenvideo van Jasper Gottlieb.

MTVFIT met Kay Nambiar

Kay Nambiar

Unlocking...

Begin vandaag
Loading the player...
Loading the player...
Loading the player...
Loading the player...
Loading the player...

Goed bezig!

De eerste stap naar een gezonde levensstijl is gezet. Wacht niet tot morgen, begin vandaag!

Start vandaag

VAN FUTLOOS NAAR FIT

ALS ZIJ HET KUNNEN, KAN JIJ HET OOK

Kasia Vermaire

Ik heb een hekel aan de gym. Al die fitboys die naar je kijken zodra je gaat squatten. Nu train ik met MTV Fit in m’n woonkamer waar alles is wat ik nodig heb!

Martje Stoker

Toen ik begon, droeg ik maat 44. Nu heb ik nieuwe kleren gekocht in maat 36!

Ingrid Schelling

Je rolt je matje uit, zet je laptop aan, doet de gordijnen dicht en je kunt beginnen! MTV Fit inspireert mij niet alleen om vaker te sporten, maar ook om gezonder te eten.

Henk Hamers

Dankzij de recepten van Jasper bestel ik minder vaak een kapsalon. Ook heel relaxed dat ik nooit meer het huis uit hoef om te trainen. Echt geen zin om door de kou naar de gym te gaan.

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van Fitchannel. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Klik hier voor meer informatie.

Ho, wacht even!

Eerst een gratis workout proberen?

Gratis proberen